top of page

Saint Tropez Hotel: Trendy hotel in Pietermaai op Curacao

Het Saint Tropez Boutique Hotel is een modern en luxueus hotel met 24 kamers, suites en appartementen in Pietermaai, Curaçao. Het biedt persoonlijke service en comfort voor reizigers die op zoek zijn naar luxe tijdens hun vakantie. Het hotel ligt op een centrale locatie op loopafstand van de beste restaurants, winkels en bars in Pietermaai en heeft twee fantastische restaurants, een eigen oceanfront bar en een prachtig infinity zwembad met uitzicht op de Caribische Zee. Het is minder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar niet alleen voor volwassenen. Het hotel is perfect voor moderne en trendy mensen die op zoek zijn naar luxe en comfort tijdens hun verblijf op Curaçao.


Saint Tropez Boutique Hotel heeft 24 moderne kamers, suites en appartementen en is gelegen in Pietermaai, een van de hipste en meest trendy wijken van Curaçao. Dit hotel biedt een persoonlijke en oprechte service met een 'personal touch', waardoor het de perfecte plek is voor reizigers die op zoek zijn naar luxe en comfort tijdens hun vakantie op het eiland.


Ontdek Pietermaai

Het hotel is super centraal gelegen, op loopafstand van de beste restaurants, winkels en bars in Pietermaai. Hier vind je twee fantastische restaurants: het Saint Tropez Ocean Club Restaurant is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner, terwijl de Black Jack Sportsbar een geweldige plek is om je favoriete sportwedstrijden te bekijken. Het hotel heeft ook een eigen Oceanfront bar waar je kunt genieten van een cocktail terwijl je uitkijkt over de Caribische Zee.


Een Zwembadervaring om nooit te vergeten

Een van de coolste dingen van Saint Tropez Boutique Hotel is het prachtige infinity zwembad met een adembenemend uitzicht over de Caribische Zee. Hier kun je relaxen op een van de heerlijke strandbedjes en cabana's, terwijl je geniet van verfrissende cocktails en smakelijke snacks. De zonsondergang bekijken vanuit het zwembad is gewoon magisch!De perfecte Locatie

Het Saint Tropez Boutique Hotel ligt op een toplocatie in Pietermaai, met tal van restaurants en bars op een steenworp afstand. Het toeristisch centrum van de stad, met onder andere de Handelskade en Pontjesbrug, is slechts 10 minuten lopen. Als je zin hebt in een dagje strand, kun je op slechts 50 meter van het hotel het stadsstrand bezoeken. Bovendien ben je binnen enkele minuten bij Mambo, met het populaire Cabana Beach en de hippe Madero Beach Club. En als je meer wilt ontdekken op Curaçao, ben je binnen 2 minuten op de grote ringweg en kun je overal naartoe rijden.


Voor wie is Saint Tropez Boutique Hotel?

Het hotel is perfect voor moderne en trendy mensen die op zoek zijn naar luxe en comfort tijdens hun verblijf op Curaçao. Het is minder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar niet 'adults only'. Je kunt bij Saint Tropez alleen een kamer boeken (logies) of inclusief ontbijt (logies ontbijt). Dus als je op zoek bent naar een super trendy en luxueuze oase in Pietermaai, Curaçao, dan moet je zeker bij Saint Tropez Boutique Hotel verblijven!
bottom of page