top of page
Image by Rabih Shasha

Over ons

Curaçao Bound - Jouw gids voor het prachtige eiland Curaçao

Welkom bij Curaçao Bound, jouw bron van informatie over het prachtige eiland Curaçao! Wij zijn een team van enthousiaste lokale inwoners die hun kennis en passie voor Curaçao graag delen met toeristen van over de hele wereld. Onze missie is om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je verblijf op ons eiland.

 

Of je nu op zoek bent naar de beste stranden, de lekkerste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden of de leukste activiteiten, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze website biedt een schat aan informatie over Curaçao, van praktische tips over reizen en accommodatie tot insider-informatie over lokale evenementen en festivals. Maar we doen meer dan alleen informatie delen.

 

Als lokaal bedrijf zijn we nauw betrokken bij de gemeenschap en willen we onze bezoekers graag laten kennismaken met de rijke cultuur en geschiedenis van Curaçao. We organiseren bijvoorbeeld ook rondleidingen en excursies, waarbij we je meenemen naar verborgen pareltjes die je anders misschien zou missen. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden en interesses, maar we delen allemaal een passie voor Curaçao en de wens om deze prachtige plek met anderen te delen.

 

Of je nu voor het eerst naar ons eiland komt of een terugkerende bezoeker bent, wij staan altijd voor je klaar om je te helpen het meeste uit je verblijf te halen. We hopen je snel te verwelkomen op Curaçao en mocht je vragen hebben? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

bottom of page